TG ALASKA

Kuumakse al. 100  / 60 kuud

3429 

Tellimisel, tarneaeg 2-5 tööpäeva.

Kirjeldus

See võimas mänguarvuti on loodud pakkuma erakordset jõudlust ja sujuvat mängukogemust. Tipptasemel protsessor tagab kiire töötlemise ja mitme ülesande täitmise võimekuse, samas kui kõrgetasemeline emaplaat toetab kõiki vajalikke ühendusi ja funktsioone.

Kaks 16GB mälu moodulit, kokku 32GB, töötavad kiirusel 6000MHz, pakkudes kiiret ja usaldusväärset jõudlust isegi kõige nõudlikumate rakenduste ja mängude jaoks. Võimas graafikakaart toob mängud ellu silmapaistva graafika ja sujuva kaadrisagedusega.

Kiire 1TB M.2 NVMe SSD tagab kiire laadimise ja andmeedastuse, võimaldades teil mänge ja rakendusi kiiresti avada ja kasutada. 850W 80+ Gold toiteplokk tagab süsteemi stabiilse ja energiatõhusa töö.

Vedeljahutussüsteem ja efektiivsed ventilaatorid hoiavad arvuti temperatuuri kontrolli all isegi intensiivse kasutamise korral, tagades vaikse ja tõhusa jahutuse. Kogu see tehnoloogia on paigutatud stiilsesse ja ruumikasse korpusesse, mis on nii esteetiliselt meeldiv kui ka funktsionaalne.

See mänguarvuti on ideaalne valik neile, kes otsivad parimat jõudlust ja kvaliteeti, pakkudes ületamatuid mänguelamusi ja töökindlust.

Lisainfo

Protsessor

Mälu

Videokaart

SSD kettas

NVME Gen4 1TB

WiFi/Bluetooth

Ei, Jah

OS

Windows 11 Home, Windows 11 Pro

Üldine hinnang
Kirjuta arvustus

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “TG ALASKA”

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Hinda toote kvaliteeti 1-5

KAS TEIL ON KÜSIMUSI?

Täitke vorm ja meie konsultant võtab teiega ühendust
Kasutame küpsiseid, et pakkuda teile meie veebisaidil parimat kasutuskogemust. Selle saidi kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega.