TG GALL

Kuumakse al. 33  / 60 kuud

1009 

Tellimisel, tarneaeg 2-5 tööpäeva.

Kirjeldus

Kogege ülimat jõudlust ja töökindlust meie uue, stiilse valge lauaarvutiga, millel on stiilne valgustatud korpus.

See arvuti on loodud käsitlema teie igapäevaseid ülesandeid ja palju muud oma täiustatud arhitektuuriga, mis sisaldab võimsat neljatuumalist töötlemisüksust sagedusega 3500 MHz. 12MB vahemälu tagab sujuva multitegumtöötluse ja tõhusa jõudluse nii tööks kui mänguks.

Kompaktne, kuid vastupidav emaplaat pakub mitmekülgseid ühenduvusvõimalusi, sealhulgas mitu USB porti, HDMI ja audiopordid. Kõrge kiirusega DDR4 mälu toe ja erinevate laienduspesadega saate oma süsteemi vajadusel hõlpsasti uuendada ja laiendada.

Süsteem sisaldab 16GB kõrge jõudlusega DDR4 mälu, mis tagab, et saate käivitada mitu rakendust samaaegselt ilma viivituseta.

Salvestusruumi osas on see varustatud 1TB NVMe SSD-ga, mis tagab ülikiired lugemis- ja kirjutamiskiirused, kiire käivitamise ja kiire failiedastuse.

Graafika eest hoolitseb tippklassi graafikakaart, millel on 8GB GDDR6 mälu, mis suudab pakkuda vapustavaid visuaale ja sujuvat mängimist ka kõige nõudlikumate mängude ja rakenduste jaoks.

Arvuti on paigutatud stiilsesse musta kesk-torni kesta, millel on läbipaistev paneel, pakkudes kaasaegset välimust ja piisavalt ruumi tulevasteks uuendusteks. Seda toidab usaldusväärne 600-vatine toiteplokk, millel on 80 PLUS BRONZE tõhusus, tagades stabiilse toitevarustuse ja vähendades samal ajal energiatarbimist.

Jahutust haldab suure jõudlusega CPU jahuti, mis tagab.

Lisainfo

Protsessor

,

Mälu

Videokaart

SSD kettas

NVME Gen4 1TB

WiFi/Bluetooth

Ei, Jah

OS

Windows 11 Home, Windows 11 Pro

Üldine hinnang
Kirjuta arvustus

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “TG GALL”

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Hinda toote kvaliteeti 1-5

KAS TEIL ON KÜSIMUSI?

Täitke vorm ja meie konsultant võtab teiega ühendust
Kasutame küpsiseid, et pakkuda teile meie veebisaidil parimat kasutuskogemust. Selle saidi kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega.